2012-07-06
book左枱, 所以都唔洗等, 不過都幾難book架, 最少都早幾日打去book先有位!!!佢d set係一個price ge, 再睇你幾多人就揀唔同款ge食物, 前菜, 主菜, 野飲都有得揀, 都好flexible. 而份量就會就住d人數加減, 不過可以放心, 一定夠食有突, 因為我地4個人, 2男2女... 最後成碟野飽到食唔到要打包!!! 個環境就一般, 有d迫, 枱同枱之間條路好窄!!!我飲呢杯chocolate味好濃, 正!!!吞拿魚螺絲粉 - 有d酸酸地, 好開胃! 個味都幾特別, 不過食完已經半飽...蕃茄芝士包 - 好入味呀! 岩晒我呢d中意食濃味ge人 pizza - 好脆呀個皮, 太快食左啦, 相都冇影到炒烏東 - 飽到食唔落, 只係試左d腸仔, 好味!最緊要有pictionary玩, 好開心, 店員仲提供左d紙, 好nice呀
個環境就一般, 有d迫, 枱同枱之間條路好窄!!! 我飲呢杯chocolate味好濃, 正!!! 吞拿魚螺絲粉 - 有d酸酸地, 好開胃! 個味都幾特別, 不過食完已經半飽... 蕃茄芝士包 - 好入味呀! 岩晒我呢d中意食濃味ge人
pizza - 好脆呀個皮, 太快食左啦, 相都冇影到 炒烏東 - 飽到食唔落, 只係試左d腸仔, 好味! 最緊要有pictionary玩, 好開心, 店員仲提供左d紙, 好nice呀