2014-04-22 15423 views
之前成日黎漢和,一直都覺得佢D野食質素唔錯。仲好多選擇豬、牛、雞、魚、魷魚等幾十款任君選擇,不過我最鍾意既係牛仔骨,因為佢非常非常入味,而且唔會太難。冬菇平時我都唔鍾意食,不過係依到就係另計,依到既冬菇經過浸醃,好好味,非常入味。另外魷魚鬚都唔錯,燒完之後好香好惹味,正。不過竟然任食食物竟然有一個調味品區,有生菜、生蒜片、辣椒粒咁樣,正宗食法係用生菜同肉和生蒜包住來食,估唔到依到都有有生菜同蒜片,好吸引,正宗的食法加埋佢D肉真係一流。佢都有熟食區和凍野食區。又有三文魚刺身、壽司、生果、咩咩咩糕點都有。不過三文魚刺身每次一出,好快就比人拎哂,刺身尚算新鮮,幾厚身唔錯,又有雪糕食,正!
另外魷魚鬚都唔錯,燒完之後好香好惹味,正。
不過竟然任食食物竟然有一個調味品區,有生菜、生蒜片、辣椒粒咁樣,正宗食法係用生菜同肉和生蒜包住來食,估唔到依到都有有生菜同蒜片,好吸引,正宗的食法加埋佢D肉真係一流。佢都有熟食區和凍野食區。又有三文魚刺身壽司、生果、咩咩咩糕點都有。不過三文魚刺身每次一出,好快就比人拎哂,刺身尚算新鮮,幾厚身唔錯,又有雪糕食,正!