2016-07-12 1272 views
星期五晚同男友去元朗食飯,本想去隔離果兩間西餐廳,但因為要等位,又太肚餓,於是決定試新野!一入去就有得坐,間餐廳面積好細,只要兩張台有客人,其實一開始都幾驚係伏。。。餐廳環境比較暗,有點浪漫氣氛,適知情侶黎,可以靜靜談心~我其實係比個BURGER吸引入去既,於是就叫左個"招牌手打安格斯牛肉漢堡"同埋"巴馬火腿PIZZA",由於廚師即叫即整,都等左十五分鐘,但估唔到有意外驚喜!!伴碟既薯條都好香好脆,好有薯味,值得一試,大力推介!!!小本經營的餐廳真係好有心思,為左比客人嚐到最新鮮最香口的食物,都係即叫即整!!雖然呢間餐廳唔算出名,但係小店都有佢既特點,同埋好既服務態度,而且價錢唔貴,值得一去!

餐廳環境比較暗,有點浪漫氣氛,適知情侶黎,可以靜靜談心~

巴馬火腿PIZZA
招牌安格斯手打牛肉漢堡
伴碟既薯條都好香好脆,好有薯味,值得一試,大力推介!!!

2016-06-24
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
巴馬火腿PIZZA
招牌安格斯手打牛肉漢堡