💁🏻‍♀️相信唔少人因為疫情都買多左外賣返屋企食/自己煮一向好鍾意食半自助餐既我🍴發現左Mr. Steak既外賣自取套餐有好多款仲有得揀頭盤 甜品🍰等等 仲要係可以揀4款🤩岩晒大食既我~.呢個set D有餐湯 意式肉丸配薯蓉煙肉野菌卡邦尼扁意大利麵🍝同美國安格斯西冷牛扒配油漬蒜籽🥩以為得咁少⁉️仲有4款頭盤同4款甜品啊!!!頭盤我揀左蜜桃煙鴨胸沙律 意式冷肉拼盤 瑞士薯仔沙律同原味烤南瓜🎃每款份量都唔少 蜜桃煙鴨胸香甜 好juicy瑞士薯仔🥔沙律加左啲煙肉乾 增加咸香感 食落一啲都唔dry 好有飽足感。厚切烤南瓜加左香菜籽一齊煮 好惹味冷盤就算食唔晒都可以擺係雪櫃 隔一陣再拎返黎食.🥩安格斯西冷牛扒如果堂食就一定係好食啲但外賣都比想像中好 拎到返屋企都唔會好韌而且好清晰睇到啲網紋 燒得好靚 咬落肉汁juicy 牛味香濃.煙肉野菌卡邦尼扁意大利麵好多料 超惹味醬汁濃稠適中 唔會太膩👍🏻.甜品揀左啫喱糖 桂花糕 brownie同綠茶瑞士卷‼️有四款甜品食真係好開心🥳brownie 軟硬度適中有粒粒軟心朱古力 味道香濃 好正啫喱糖係男朋友最愛 加左魚膠粉 食落會較彈牙😍仲有4隻顏色4隻味道 大滿足
💁🏻‍♀️相信唔少人因為疫情都買多左外賣返屋企食/自己煮
一向好鍾意食半自助餐既我🍴
發現左Mr. Steak既外賣自取套餐有好多款
仲有得揀頭盤 甜品🍰等等 仲要係可以揀4款🤩岩晒大食既我~

呢個set D有餐湯 意式肉丸配薯蓉
煙肉野菌卡邦尼扁意大利麵🍝同美國安格斯西冷牛扒配油漬蒜籽🥩
以為得咁少⁉️仲有4款頭盤同4款甜品啊!!!

每款份量都唔少 蜜桃煙鴨胸香甜 好juicy

醬汁濃稠適中 唔會太膩👍🏻

甜品揀左啫喱糖 桂花糕 brownie同綠茶瑞士卷‼️
有四款甜品食真係好開心🥳brownie 軟硬度適中
有粒粒軟心朱古力 味道香濃 好正
啫喱糖係男朋友最愛 加左魚膠粉 食落會較彈牙😍仲有4隻顏色4隻味道 大滿足❤️