2020-06-12 152 views
邊個話中環冇好食既台灣菜?下午茶時段同朋友誤打誤撞黎食左呢間大呷~主食方面叫左《古早蔥油雞乾伴麵》$78份雞好足料而且好香油味,個面好有咬口,色水靚之餘味道亦好夠濃啱晒我咁重口味😋 個面本身跟咗個上湯,如果唔想食咁濃可以加啲湯,而我就覺得岩岩好唔洗加啦😆《鳳梨魚柳》賣相唔算吸引,估唔到食落口係有驚喜。首先夠熱,啲酸甜汁同魚柳上的炸粉岩岩中和左,而且層麵粉好薄,食落去基本上就係啖啖魚肉👍🏻另外再叫左份《蚵仔煎》,嗚係台南的味道呀😖好感動!蠔仔粒嘅份量好多,塊餅煎得唔算厚唔會話食2舊就濟左🤣 不過我覺得可以再加蔥花同雞蛋🥚,口感應該會更好!順帶一提,呢度既店員都好好服務態度,我地兩個女人不停叫佢地俾熱水、俾碗仔,俾醬汁,佢地都即刻理我地😹搞到都唔係幾好意思haha整體而言都覺得性價比好高!推薦👍🏻👍🏻

主食方面叫左《古早蔥油雞乾伴麵》$78

整體而言都覺得性價比好高!推薦👍🏻👍🏻