2022-04-24 1299 views
復活節連假困左屋企咁耐,今日就特登出去行下,順便買外賣返去食,長沙灣咁多間米線,本來想試第二間麻x川,不過研究過都多人話味道似譚x,聽到咁當然唔想試住啦,難得出去買返黎隻味似會唔開心啦,所以轉𨋢黎左呢間,6點打去叫外賣,十分鐘後到達已經有得拎,因為要搭車所以分左湯炸醬雞軟骨麻辣小辣米線,雞軟骨出面啲米線舖真係未見過,既然依家冇得去食放題就嚮呢食雞軟骨啦,返到屋企都仲未淋哂,不過冇乜味,可以過下口癮嘅,炸醬好大粒好有口感,小辣唔辣,可以叫辣啲豬軟骨酸辣中辣米線,豬軟骨一口一啖有五六舊,夠淋身同入味,中辣都唔算辣份量唔算多,食完覺得隻味好熟,唔知幾時食過,但印象中未食過呢間,不過唔緊要好味就得呀,食完唔怕口渴好重要,有機會會再食過
2022-04-15
TakeAway