2022-11-25 331 views
東京食過好好食好清新 因為一試難忘 所以返到香港知道有呢間 開咗 之後 即刻走去試 東京嗰間柚子味重帶少許鹽味 但係呢間係調轉似係鹽味拉麵多過柚子味 失去咗好開胃 嗰種清新感覺。 所以對湯底有點失望。 但鍾意食鹽味拉麵不妨可以試下其實ok的。成碗麵嘅麵質同埋叉燒都好好 唯獨就係個湯底唔似東京咁好食 同埋佢隻蛋唔係流心 另外食咗佢豬骨湯底唔夠一蘭好食 佢呢間嘅豬骨湯底味道有dddd似廣東 燒味舖嗰啲燒肉嘅味道, 有點唔同平時嘅豬骨湯味, 食完碗麵有少少漏。喺apps定下午茶時間可以半價 就係因為咁個價錢成件事ok曬 性價比🤣

2022-11-25
Type of Meal