2020-09-17 57 views
今日去行街🙆🏻‍♀️點知行行吓落雨 就轉彎去咗彌敦道見到呢座大廈有好多間食肆 就即刻被呢個用魚做嘅烏冬吸引住🥰😍😍😍😍事關我本身係好鍾意食魚同埋烏冬,但係其實麵好多澱粉質我都唔夠膽食咁多😫所以呢個魚烏冬啱晒我🙈🙈我哋本身諗住叫魚肉類既野再配魚烏冬 但男朋友話不如試吓呢個西班牙煙燻黑毛豬濃魚湯魚烏冬 煙燻黑毛豬我覺得好食 男朋友就覺得有點乾身 但冇肥肉不知幾好😍🙆🏻‍♀️三款小食都唔錯,有我最鍾意既番薯🥰🥰🥰🥰另外叫咗一個小食拼盤(炸雞翼,蕃薯條,薯條,Twins魚之脆卷)炸番薯條絕對係我既 All Time favourite! 避風塘雞翼皮都好脆😌不過避風塘味就唔係好夠🙈不過佢蒜頭夠多所以都幾好食泡沫桂花奶茶平時叫飲品我通常都會走甜 但職員細心地提醒如果走甜桂花味會比較淡 所以今次叫咗少甜果然冇介紹錯 呢杯奶茶好好飲啊 桂花好香👍🏻👍🏻👍🏻Cappuccino好飲,一般嘅Cappuccino 味👍🏻👍🏻

炸番薯條絕對係我既 All Time favourite!
避風塘雞翼
泡沫桂花奶茶
果然冇介紹錯 呢杯奶茶好好飲啊 桂花好香
👍🏻👍🏻👍🏻
Cappuccino
好飲,一般嘅Cappuccino 味👍🏻👍🏻
  • 小食拼盤
  • 泡沫桂花奶茶