傍晚時份,口痕想食野,見到呢間門面靚靚,少女風濃,可以輕鬆飲杯野食件cake 就入去試試入面鋪頭細細,有個靚靚display櫃,show 下啲蛋糕,款款賣相都好靚,左揀右揀,終於揀左件Lavender Earl Grey Cake坐得等緊佢上蛋糕既時間search 下間鋪頭資料,原來佢主打gluten free, 適合對麩質敏感的人/想試試無麩質食品嘅人黎試今次係我第一次食無麩質蛋糕,老實講就試唔出有咩分別,蛋糕本身的味道就無乜特別,但蛋糕賣相精緻,配合室內佈置,花花配襯,打卡真係一絕,少女文青氣質風格都無問題。總結:打卡輕食,轉換飲食習慣之選
Lavender   Earl  Grey  Cake

總結:打卡輕食,轉換飲食習慣之選