2009-11-27
終於等到吃金寶的大日子了!!!今次由你話事,確實難得!小店就起正花園街後面,平時我地都有去開附近食牛扒,搵路唔難~是日晚餐:- 醬爆蝦丸>> 男朋友指定必選之一.30蚊得兩粒,都叫交到貨!入面熱辣辣的蝦汁??漏出來,好好味! 泰式海南雞飯>> 好似去到有海南雞飯既地方都一定會叫!平日食開去骨,今次感覺肉少,個醬都好淡,可以不叫~ 精選拼盤>> 我地點菜時明明就指住連續3個菜(蝦丸, 海南雞, 精選).點知黎到面前時竟然變左越式拼盤都唔知.係男朋友發覺冇0左雞翼??定出現0左肉牛粒??先叫店員換過碟.賣相唔錯,個蒸粉餅好好食!只得一隻雞翼仲要冇味既....春卷脆, 蝦丸都好正! 椰汁糕>> 甜品當然唔少得~第一次熱食椰汁糕,味道不俗.份量就好似1/8 cake既大小.18蚊唔算太貴.人流唔算多,不過位置實在太窄,食得唔夠開懷~
是日晚餐:-
人流唔算多,不過位置實在太窄,食得唔夠開懷~