2022-12-23
自從壽司郎响佐敦薈開左分店之後。。。一諗唔到食咩就過去食,因為佐敦分店開正响我公司樓下真係好方便!拎完飛仲可以上公司做陣野,差唔多到先落去攞位,慳番好多時間,爽呀😀😀今次就即興約朋友一齊食下午茶,佢地話壽司郎飲酒好抵😆😆我就主力食野😋😋鯛魚湯蜆肉拉麵 $32 ⭐️⭐️⭐️⭐️細細碗啱哂雀仔肚既我,鯛魚湯清清地同蜆肉好夾,成碗清哂😊😊赤蝦壽司 $12 (一件) ⭐️⭐️⭐️⭐️蝦有好多選擇,我最鍾意食赤蝦肉厚 Yummy 😋油甘魚 $17 (兩件) ⭐️⭐️⭐️⭐️色澤紅潤,仲要係厚切,超抵食!螢光魷魚沖漬 $17 (兩件)⭐️⭐️⭐️⭐️朋友話平時去居酒屋食螢光魷魚🦑 最少都幾十蚊一小碟得幾隻,呢度$17 就有4-5隻,又抵食又啱送酒,必食!赤貝壽司 $17 (兩件) ⭐️⭐️⭐️⭐️整體黎講:之前怕排隊所以叫外賣,堂食比外賣更出色,60分鐘有點趕,不過服務態度的確很殷勤,佐敦分店既壽司飯個人認為如果酸D 會更好味呢~
一諗唔到食咩就過去食,因為佐敦分店開正响我
今次就即興約朋友一齊食下午茶,
佢地話壽司郎飲酒好抵😆😆我就主力食野😋😋
鯛魚湯蜆肉拉麵 $32 ⭐️⭐️⭐️⭐️
細細碗啱哂雀仔肚既我,鯛魚湯清清地同蜆肉好夾,成碗清哂😊😊
赤蝦壽司 $12 (一件) ⭐️⭐️⭐️⭐️
蝦有好多選擇,我最鍾意食赤蝦肉厚 Yummy 😋
油甘魚 $17 (兩件) ⭐️⭐️⭐️⭐️
色澤紅潤,仲要係厚切,超抵食!
螢光魷魚沖漬 $17 (兩件)⭐️⭐️⭐️⭐️
朋友話平時去居酒屋食螢光魷魚🦑 最少都幾十蚊一小碟得幾隻,呢度$17 就有4-5隻,又抵食又啱送酒,必食! 赤貝 壽司 $17 (兩件) ⭐️⭐️⭐️⭐️