2023-04-10 766 views
Fine Print 喺灣仔開咗間 Pop Up,位置方便。今次就特登喺早餐時間入座,試吓佢哋嘅 coffee 同埋輕食。入座之後,我哋就叫咗一杯  cappuccino 同一份 avocado toast。首先,佢哋嘅 cappuccino 泡沫好細緻,喺口感上面已經贏咗啲。咖啡味道濃郁,甘香度啱啱好!嚟到 avocado toast,佢哋嘅sourdough烘得啱啱好,表面香脆,內裡鬆軟。鋪面嘅牛油果夠熟,口感幼滑。雖然味道唔差,不過份量就略嫌少咗少少。如果你諗住食個豐富嘅早餐,咁呢個可能唔夠你充飢。總括嚟講,Fine Print 灣仔 Pop Up 提供咗簡單嘅輕食選擇。如果你想喺早餐時間食啲唔太油膩嘅嘢,又或者係想試吓一間新嘅 cafe,咁呢度絕對值得一試。