2018-05-03
係荔枝角住左幾年~平時想食日本野都係去aeon買黎食~經住附近朋友介紹~黎試下呢間幸腹滿屋~地點係香工前少少~一入餐廳門口職員就問我係唔係呢棟大廈職員~想食野~大家知道答案喇~入面裝修都幾日式~有個壽司吧檯~個司傅望落去好似好專業咁~直望望到埋個廚房~個廚房都好乾淨企理~Menu野食好多都好吸引~好多都想食~揀左個龍蝦沙律~好味~似食龍蝦包d料咁~但我覺得咸左少少~叫左份三文魚刺身~勁厚切~一個人食左三舊~有d漏~仲叫左個蟹肉燒餅~唔覺有蟹肉~味道一般~唔會再食~又叫左特上吞拿魚腩壽司~對呢個最大期望~但上到檯有d失望~一黎塊葉唔知點解好似好多水漬咁~二黎d顏色好暗淡~勁似一舊生既肥豬肉咁~食落味道係好食既~多油脂到我嫌舊飯細得滯但舊魚腩居然有d筋~扣左分!怕唔夠飽~叫多份雞軟骨食~即炸~好味~總括都係好食既~但可能期望太高~因爲係朋友介紹~所以有dd失望~但我相信我一得閒想食日本野都會黎食~
經住附近朋友介紹~黎試下呢間幸腹滿屋~
地點係香工前少少~
Menu野食好多都好吸引~好多都想食~
揀左個龍蝦沙律~
叫左份三文魚刺身~
仲叫左個蟹肉燒餅~
又叫左特上吞拿魚腩壽司~
怕唔夠飽~叫多份雞軟骨食~
即炸~好味~