2009-04-30
今日送老婆仔返屋企,返到元朗市覺得有d餓,又念起金水九點半後有半價宵夜,於是就衝過去攞飛喇,平時宵夜時段係好多人排隊架,好在今次都係等左7張枱姐食物三文魚剌身:雖然係特價$68磅,但由於宵夜半價,散叫會低d!!軟殼蟹手卷:紙菜無淋,仲係脆卜卜,加埋軟綿綿既壽司飯同香口既軟殼蟹,正!!天使蝦壽司:透明既天使,泛著一絲絲既冰藍,咬落清爽唔梅,加上脆脆的蟹子,可感一流,非常好味火灸三文魚壽司:三文魚半熟之間,食落亦有火灸過既香,綿綿的口感十分溫暖珍寶帆立貝壽司:超大片超厚的帶子覆蓋著整個飯團,咬下去十分滿足其他壽司︰平衡水準都不錯,宵夜時段還有這種質數,不會俾人賣淨樜蘿低橙的感覺環境今次坐bar枱,但習慣性地都係tick order紙無拎回轉巴d壽司,不過就見入面d師父好忙,睇住d師父即刻整完即刻第出黎bar枱俾你感覺特別好,只係坐bar枱會比坐order枱迫少少,睇你介唔介意喇。總結叫埋auntie三個人食,是次埋單都係每人$70,收工時段壽司刺身水準亦ok,低!!
食物
總結