WTF係位置上遠左小小起工業村既cafe如果住附近想食的話 係值得去既首先係個環境佈置好有heart同佢地既menu睇落都幾過癮而佢地嘅飲品非常多選擇而且叫套餐仲可以用半價優惠享用飲品我地叫人食咩 就好快就上咗套餐附送嘅甜餐包仔同埋雜菜湯 餐包都絕對唔hea 包軟熟個外皮微甜 好食wo 個湯聞落好香牛肉味飲落好濃 令人食欲大增 而且一不就見到牛肉同西芹洋蔥既雜茶 好足料然後佢個蒲燒饅魚蛋包飯 鰻魚做得好香口 好惹味內滑肉厚 佢既飯粒粒粒都沾滿醬汁 但粒粒分明 所以口感好好 配上好多滑蛋 豐富 好味另外一份叫左WTF 醬燒豬助骨煮得剛好 夠juicy 佢個醬汁甜酸調配得剛剛好 薯條炸得好香脆 惹味 好食飲品叫左士多啤梨益力多沙冰 同埋焦糖脆脆咖啡沙冰兩杯沙冰打出黎既綿密度都好適中 落既味道料都足 好濃甜甜地 好好味不過邊飲緊有種飲緊杯好肥仔飲品既感覺 但真係好味所以到飽住個肚但最後都飲曬全部野都見得幾有心思 係好味又飽到飛起既一餐
WTF係位置上遠左小小起工業村既cafe
如果住附近想食的話 係值得去既