2019-08-28 1180 views
🥢佐敦 food court 食即叫即切日式鐵板牛扒🥢請支持即刻俾心👍🏻🥢佐敦逸東酒店下面開了個food court , 地方大之餘仲坐得好舒服,仲有DJ 打碟,食飯飲野都可以好chill🥢混亂牛扒 300g $78 /400 $104 +$18 可跟餐🥢點菜時需要揀牛扒種類,牛扒有三種,招牌混亂牛扒,牛柳,西冷,今次試下混亂牛扒,然後再選配料,蔥油,洋蔥油,蒜,三款,今次點了三倍生蒜及三倍蔥油🥢師傅會按你點的牛扒喺你面前切開再磅重,過磅後拿入去煮,所以感覺好好,因為係睇到當時的牛扒是軟熟好新鮮的,整好後會有部BB 機通知你去櫃檯拿,非常方便🥢牛肉質感較實肉,牛味偏少,以這個價錢咁大塊牛扒來講都算好抵食,有日式燒肉汁,黑椒,鹽,辣椒仔按個人喜好調味,因為本時比較鍾意比較熟,所以今次點了七成熟,上檯後鐵板熱力會令牛扒變更熟🥢+$18 可跟餐 4選3 牛肉湯,沙律,飯,汽水推薦必點牛肉湯,因為好重牛味,飲落順口無味精,牛肉味道有點似好軟的牛腩,飯的份量可以選擇多少g🥢地方好坐之外這裡感覺很有設計感,舒適度好高,而且入面仲有好多其他食店,很多選擇
🥢佐敦 food court 食即叫即切日式鐵板牛扒

🥢請支持即刻俾心👍🏻

🥢混亂牛扒 300g $78 /400 $104
+$18 可跟餐

🥢+$18 可跟餐 4選3
牛肉湯,沙律,飯,汽水