2023-01-22
☙ 𝗭𝗼𝗺𝗯𝗶𝗲 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 ❧ 深藍工業風的𝗭𝗼𝗺𝗯𝗶𝗲門面搶眼,本來一心想試自家烘焙咖啡豆,點知𝟭月冇供應,好可惜🥲 要大讚𝘀𝘁𝗮𝗳𝗳好有心,會主動向我哋講解咖啡豆的特性,沖調時亦會畀我哋聞下,呢份真誠比食物質素更重要呢,好多𝗰𝗮𝗳𝗲經常太忙而忽略咗客人,所以感到好深刻❤️ 希望下次可以試到自家豆.ᐟ.ᐟ.ᐟ ࿐ 🥑𝗔𝘃𝗼𝗰𝗮𝗱𝗼 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁 𝘄/ 𝗘𝗴𝗴𝘀 $𝟴𝟴 牛油果質感細滑,濃濃的洋蔥味感覺深刻,配上溏心蛋好夾,酸種麵包烤到微脆但唔會過於硬口(唔好食的酸種真係會刮喉💩),健康之選👍🏼✨ 🍞𝗖𝘂𝘀𝘁𝗮𝗿𝗱 𝗗𝗮𝗻𝗶𝘀𝗵 $𝟮𝟰 外層酥脆、重牛油香,內裡的吉士餡蛋味好濃,甜度適中👍🏼 🍰𝗛𝗮𝗻𝗱𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟱𝟱 每日限定發售,𝘁𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂質地細滑,但咖啡、酒味偏淡,個人偏好酒味較濃的𝘁𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂🤌🏼 👀
࿐
🥑𝗔𝘃𝗼𝗰𝗮𝗱𝗼 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁 𝘄/ 𝗘𝗴𝗴𝘀 $𝟴𝟴
🍞𝗖𝘂𝘀𝘁𝗮𝗿𝗱 𝗗𝗮𝗻𝗶𝘀𝗵 $𝟮𝟰
外層酥脆、重牛油香,內裡的吉士餡蛋味好濃,甜度適中👍🏼
🍰𝗛𝗮𝗻𝗱𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂 $𝟱𝟱