2023-05-10
糧尾又想同朋友食飯點算?💸今次介紹一間係佐敦嘅抵食越式餐廳,只係食主食嘅價錢<$60/pp,而且仲可以坐得舒服吹下水😚越式花膠老火雞湯河 $56雞肉唔嚡好少骨,差唔多啖啖肉😍河粉煮得啱啱好,唔會太淋👍🏻湯底清甜,充滿雞味😚河粉吸晒啲湯勁正🥰份量勁多,正常女仔食量可以叫少粉🤣另外如果大家想要芽菜/青檸/金不換都可以同員工講😝可以免費加!豬頸肉偏冧身,正常份量🐖 法式咖喱只有少少bb辣嘅,我唔食得辣嘅人都食到😆油香飯好香口😋整體份量都幾多,建議都係嗌少飯🤣特色雞翼 $39/3隻⭐️推薦⭐️雞翼連尖上,皮薄而且炸得超級脆,但入面仲好多汁😍加埋白芝麻更多香口‼️提子梳打 $19白桃梳打 $19天氣好熱,飲梳打就啱晒🤤味道唔會太甜😎即使無叫少冰,都無過多冰嘅問題👍🏻大大杯封咗口,飲唔晒都出去行街邊行邊飲都ok😙#bei9sik_佐敦火五越式牛肉粉專門店 佐敦白加士街55號其昌樓地舖
越式花膠老火雞湯河 $56
特色雞翼 $39/3隻