2024-05-13 31 views
Mobin開新店開業喇,旺角老舖一直幫襯開,新店位於佐敦靚靚嘅逸東酒店地下,裝修型格又帶點Chill,環境非常舒適,仲可以望住彌敦道街景慢慢嘆👍🏻新店當然一樣主打創意Fusion墨西哥菜,仲多咗好多選擇,例如Tapas 、Nachos 、西班牙蛋餅、Quesadilla 餡餅、創意酸種包、多款美味嘅甜品和特飲,好多美食等緊你,快啲去朝聖啦😋🍯▪️Coffee Brownie’s (Affogato ) Bunuelos With Ice-cream $ 108MOBIN 咖啡布朗尼甜脆餅好有創意嘅甜品,炸脆咗既焦糖玉米餅非常香脆,內裏藏住小蛋糕,再配合自製咖啡醬、巧克力布朗尼、雲呢拿雪糕,多重口感、而且所有食材都唔太甜,真係甜品大滿足🌮▪️Cheesy Flossy Quesadilla $ 78[台X墨]芝士粟米肉鬆餡餅最鍾意這款墨西哥餡餅,鬆軟的餅皮包住豬肉鬆、馬蘇里拉芝士、乾酪、粟米,滿滿餡料一邊流一邊食,非常美味,仲可以配合三款醬,牛油果醬、蕃茄茄莎莎醬 、酸奶油,更加有風味🥪▪️Artisan Sourdough $ 78我最喜歡的酸種包,有多款口味選擇,我就梗係揀我最愛口味,麵

Ice-cream $ 108
MOBIN 咖啡布朗尼甜脆餅

[台X墨]芝士粟米肉鬆餡餅

🥪▪️Artisan Sourdough $ 78
我最喜歡的酸種包,有多款口味選擇,我就梗係揀我最愛口味,麵包烘得又香又脆,配合風乾巴馬火腿和溶化咗嘅流心芝士,最原始的美味

☕️▪️Latte $ 38
午餐在這個悠閒嘅地方,最適合就配上一杯咖啡,拉花用上最簡單嘅心形設計,低調得來又幾,咖啡和牛奶的比例剛剛好

• 芝士粟米肉鬆餡餅
  • MOBIN 咖啡布朗尼甜脆餅