2021-08-18 27 views
聽說佐敦有一間打卡好靚的搞鬼cafe, 於是同朋友去見識一下。食物方面,選擇不算太多,以飲品為主,和四五款蛋糕和咸點,我們點了🐱睇心情整梳打$44主要材料係玫瑰、乾果和梳打,唔算太甜,非常消暑解渴,清新怡人。🐱豆腐豆腐咖啡$48豆腐咖啡比較淡,唔甜,配豆腐雪糕剛剛好。雪糕比想像的大球,很重豆腐味,挺滑,唔算太甜。🐱白朱古力士多啤梨慕絲蛋糕$48很靚的賣相,粉紅色配白色令少女心大爆發,唔太甜,芝士味濃,士多啤梨和玫瑰花味的香味令人有春天的感覺。環境方面,餐廳有三層,由門口到樓梯和進食的地方都有好多打卡位,由文青風到搞鬼風適合愛拍照的人。不得不提係店長貓兩隻,大地和在下。活潑可愛,亦親近人,令人心也溶化了。

🐱睇心情整梳打$44
🐱豆腐豆腐咖啡$48