2021-11-16 263 views
果日經過佐敦,本來想去另一間咖啡店,但係經過少少一條街,就有3間,見呢間最新,聽老細講岩岩開業幾個星期,所以就走左入去試下好唔好食。點知,真心有驚喜~等左10分鐘就上左個All Day,  有成半個牛油果,咁樣上碗都幾有特色,真係用澳洲果隻靚牛油果,仲要真係半個,唔係出面果d 得幾粒咁 ,好足料。芝士大啡茹都好正!個炒蛋仲要加埋芝士,我估老細都係識食之人。同行朋友叫左熱mocha & scone,個Scone 會配埋士多啤梨醬,好好好好好食!佢地講自家製士多啤梨醬都係自家做,唔係出面入果d 死甜野,真係食到粒粒果肉,好有驚喜!一定會再黎食其他野!
all day Breakfast
熱mocha & scone

一定會再黎食其他野!
Other Info. : 驚喜小店,好食又抵,成條街最平係佢啦一定。
2021-11-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
all day Breakfast
熱mocha & scone