2018-04-16
依間野個其實都幾好笑, 而我同朋友都唔怕中伏咁放Lunch去左食本身唔特別喜好台灣菜...不過一講台灣菜, 就會諗起唔洗加錢就有bubble tea飲!!價錢合理, 午餐選擇算係比較多, 幾足夠, 亦好flexible, 可以配搭唔同GE飯, 紅米, 魯肉, 菜飯咁餐飲<3 就更加唔洗講~~~同朋友share 餐, 叫左個瀂肉拼盤同埋腸仔雞翼飯 (雖然佢緊持係叫辣肉腸雞翼飯...)辣肉腸雞翼飯依個飯好後先有, 等左都20分鐘左右, 不過先講依個雞翼係炸既, 腸, 唔係西班牙辣肉腸就一定架喇, 但都好味, 屬於中口味, 如果再幫襯, 我都盡量唔會再叫瀂肉拼盤穩陣之選!雞翼係瀂既, 好味好多哈, 都幾多餸個底有大腸, 但我唔食大腸的:S, 還好佢係紥底的女生份量, 飲埋杯奶茶剛好唔會飽到顛, 不過男仔可能會唔夠食???可能總結百伏棧記無中伏, 究竟台灣人既伏係唔係有其它意思???LOL
本身唔特別喜好台灣菜...
餐飲<3 就更加唔洗講~~~
辣肉腸雞翼飯
辣肉腸雞翼飯
瀂肉拼盤
瀂味拼盤飯
穩陣之選!雞翼係瀂既, 好味好多哈, 都幾多餸
個底有大腸, 但我唔食大腸的:S, 還好佢係紥底的
珍珠奶茶