🎀何文田。適合朋友聚會休閒舒適西餐👭🎀🪄店名* #EpochBistro🔮地址* 何文田窩打老道67E號怡景大廈地舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$695 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_何文田剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵平時好少去何文田果邊食野 今次同朋友收工打算試下新地方 經過見到呢間餐廳環境幾靚 野食都好多選擇 於是入去試下!餐廳環境都幾寬敞 比較偏外國風情 外面會開曬窗 好通爽 有少量戶外及大量戶內位置 就算朋友多聚會都好岩~仲有沙發卡位 坐得十分舒服 空間感相當足夠~🍽️食物質素🍽️呢間餐廳提供好多種類食物選擇 主菜除左有意粉,牛,羊,魚之外 仲有各式酸種薄餅可供選擇~健康啲仲有沙律 另外有炸物小食 岩曬啤啤佢😍酒類飲品仲做緊優惠 餐廳仲有得食德國咸豬手同埋即燒石板雞,豬,牛 睇到我地都眼花繚亂😎👀評分💖💖💖💖🪄燒烤醬烤雞酸種薄餅$168酸種薄餅比起平時普通薄餅個餅底會比較軟熟膨脹 薄餅嘅份量都幾多 大概有三至四人份量 而上面嘅烤雞切粒 在塗上惹味燒烤醬 上面仲
🎀何文田。適合朋友聚會休閒舒適西餐👭🎀

🪄店名* #EpochBistro
🔮地址* 何文田窩打老道67E號怡景大廈地舖🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$695 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄燒烤醬烤雞酸種薄餅$168
酸種薄餅比起平時普通薄餅個餅底會比較軟熟膨脹 薄餅嘅份量都幾多 大概有三至四人份量 而上面嘅烤雞切粒 在塗上惹味燒烤醬 上面仲有青瓜 令整體感覺更加清爽減膩 餐廳分開12小塊 食用更方便~

🪄美國頂級牛板腱$198
突登揀左牛板腱 質感較爽口彈牙 而且無甘肥膩 牛肉上菜後店員先開始點火燒 可以根據個人喜好嘅熟度而去燒 而且仲配有我最愛嘅粗薯條 超幸福😍牛扒可以加上蒜蓉燒更添香味 然後再點上燒汁 味道十分不錯!

🪄炸雞槌$58
餐廳小食都十分出色 估唔到呢個價錢可以比到甘多份量 味道有啲似燒雞 雞肉嫩滑多汁~

🪄脆炸魷魚圈$68
份量都係好多 魷魚圈超煙韌 炸皮好脆口😆

🪄甜品-是日甜品
今日甜品系格仔窩夫配雪糕 雪糕可以揀呢個三個味道雲尼拿,豆腐,榴蓮 呢款格仔窩夫比較薄身 但好香脆 淋上蜜糖幾好味~

👀評分💖💖💖💖💖
🪄飲品-凍朱古力$20(跟餐半價) & 青蘋果梳打$48(+10升級大大杯)
飲品味道甜度正常 如果想打卡一定要升級大大杯 真係好誇張😂飲極都飲唔曬~

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️