2018-11-27 1611 views
每次諗起想食生蠔,第一時間一定唔會諗起要去餐廳食,而係去牛一買生蠔返嚟自己開,保證最新鮮幫襯左牛一大大話話都超過50次,除咗一次係比較瘦之外,其他時候都係非常之滿意嘅,隻隻都鮮甜飽滿,問店員意見,永遠都係好中肯,唔會話貴先至介紹,絕對信得過!咁耐以泥不嬲都係食開Gillardeau同水中花,有一次店員話有新貨叫做佛地魔,個名好搞笑,原來係老闆自己改嘅,亦極力推介,所以我哋買咗四隻返去試吓,點知係好味到飛起,好後悔點解唔買一打返去,淨係食過一次佛地魔,之後佢就冇貨啦,應該係好難先有貨,希望快啲又有返佛地魔啦!

2018-11-24
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$250 (Tea)
  • 佛地魔生蠔
  • Gilladeau