2021-01-19 1357 views
減肥成日都掛係嘴邊,但係要返工就會有藉口比自己,咁辛苦做野做咩咁慘唔食好啲😅。話說灣仔早餐都多選擇,不過唔平,有一日無啦啦想食蛋牛治,行左幾間餐廳先揾到旺記隔離果間有套餐賣$31(其他我諗都可以有蛋牛治不過另加野飲就仲貴),食個有飯嘅午餐最平可以做到$3X,一份三文治要$31真心少貴,仲要等好耐先有得拎😡。今日諗住係地鐵站附近求其搵間餐廳仔買份蛋牛治,冇咩要求,只求快就算,唔想遲到,(正常間間都係用果罐罐頭都應該唔會好伏😜),跟住我就見到「EAT道」有姐姐即整三文治,好耐冇見到呢個情景,好懷念以前細個紅磡車仔檔即整三文治,跟住就叫左份蛋牛治加熱奶茶多奶,嚇我一跳,個女仔話$20,oh my god,我平時$20淨係可以買到凍冰冰嘅三文治套餐咋,$20真係唔只良心價,係佛心價錢(以灣仔區計)。味道正常嘅~下次會再幫襯!

2021-01-19
$20 (Breakfast)