唉,我同老公不嬲都係翠華 fans,未試過有一次食到咁難頂...先要講帶位,明明就好多吉檯,明明入面好多企堂喺度傾計,負責帶位果個帶左人埋位仲企左喺度等落埋單先帶第二檯客,攪到幾 pair 人排隊等人帶,望住有吉檯我地都等左成十分鐘先坐底。一坐底張檯未抹,檯底仲恐怖,有圖有直相自己睇吧。我叫左個 set dinner,有湯、包、意粉同一杯野飲。個忌廉湯 ok 好味,招牌奶油豬都係無得彈的。主菜係照燒豬扒鮮茄意粉,成碟嘢係凍冰冰的。豬扒又乾又硬,啲鮮茄意粉根本無味,我地自己要落鹽同茄汁撈埋先食到。老公叫焗豬扒飯等左好耐,我個 set 成個食完再催左兩次先到。呢個好熱,不過太濕喇啲飯好爛,好在啲茄同塊豬扒幾好食咋,如果唔係老公應該會爆炸。埋單 $132,已經唔係錢嘅問題,我一定唔會再幫襯!

一坐底張檯未抹,檯底仲恐怖,有圖有直相自己睇吧。
我叫左個 set dinner,有湯、包、意粉同一杯野飲。

個忌廉湯 ok 好味,招牌奶油豬都係無得彈的
主菜係照燒豬扒鮮茄意粉,成碟嘢係凍冰冰的
埋單 $132,已經唔係錢嘅問題,我一定唔會再幫襯
!
2015-01-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)