2021-12-28 497 views
東哥人就係好貪心嘅好多時想食雞煲又會想食火鍋好似我呢啲重貪心嘅仲更加會想食埋點心所以好多時出街食飯真係心大心細唔知食咩好點知就比我搵到呢一間餐廳一次過滿足我三個願望議程仲係任食放題添所以完完全全Fit嗌我口味一入到去店員就會問你想食雞煲定係想食火鍋我哋就梗係二話不說地想食雞煲啦而且雞煲仲可以選擇唔同嘅辣我哋因為鍾意刺激嘅味道就梗係叫咗超級啦呢度嘅雞非常之咁新鮮店員主動話佢哋係用上了即日嘅三黃雞所以雞油味道非常之咁濃郁而且醬料嘅味道已經完完全全三晒入雞肉入面就算開嘅配菜都非常之咁好食因為佢面嘅洋蔥仲有糖近味道都非常之咁出眾雞煲除咗可以不斷加料之外呢個時候就梗係食其他點心啦最鍾意就係食呢度嘅蝦餃同埋燒賣因為大大粒之餘仲非常之咁新鮮即叫即蒸而且用了仲非常之咁新鮮因為食得出係用新鮮嘅豬肉打成的而且蝦餃個皮仲非常之咁博但係就唔會整到穿晒非常之咁好食講延伸星星好嘅點心係完全冇得對比的最後食埋個點心就梗係今晚嘅火鍋自助餐呢度嘅份量非常之咁多組合亦都非常之夠個人就最比較喜歡呢度嘅魚類因為真係非常之咁新鮮而且開魚種非常之咁爽口牛肉非常之新鮮不得不提呢度嘅服務都非常之咁好每次見到你食完之後就會主動幫你清左
東哥

而且用了仲非常之咁新鮮因為食得出係用新鮮嘅豬肉打成的

最後食埋個點心就梗係今晚嘅火鍋自助餐

因為真係非常之咁新鮮而且開魚種非常之咁爽口

牛肉非常之新鮮
不得不提呢度嘅服務都非常之咁好每次見到你食完之後就會主動幫你清左嗰啲吉碟
所以唔會令到你枱面立立亂