其實我經過哩間鋪頭幾好多次,不過都無入去食, 諗緊食咩個陣諗起佢,所以決心試下openrice見佢可以打電話book位,為免要等所以打去book左今晚8:00煙三文魚意粉(全名唔記得), 雖然佢個汁唔係好 creamy, 但係食落口種味會令你覺得唔錯,覺得個汁有啲講唔出既滿足,不過煙三文魚比較咸,整體ok 牛扒 有得揀幾成熟, 哩個係middle , 肉食落唔"un" ,男朋友話滿意炸魚薯條, 薯條幾好味, 炸魚就麻麻地, 食落口遮左魚味,(啲炸粉有陣奶味) 食落好似茶樓炸鮮奶 兩杯野飲唔錯係馬鞍山嚟講哩間餐廳真係算係咁 難怪有時經過見到有人排緊隊

煙三文魚意粉(大約個名)

牛扒(唔記得菜名)

炸魚薯條

茶樓炸鮮奶