2008-10-29 1 views
星期6黎開灣仔就拉埋男朋友去試下呢間野,,係問郵差路既情況下搵到呢度..一行到門口...oh!!!未免太多人啦卦....正當同男朋友睇緊佢貼係門口既報紙同meun,,睇下值唔值得等既時候,,咁o岩有個阿姐出黎問"有無2位..有無2位呀?!"..男朋友諗都唔諗即刻叫"呢度"哈哈..咁就入左去啦..入到去都幾迫..而且一定係搭"木台"搭"木台"再搭"木台",,不過唔緊要最緊要d野好食..一坐底meun都未睇就有人走黎問我地要咩..不過你唔會覺得佢無禮貌..你話睇睇先,,佢即刻行開唔會煩你..我諗佢係因為做慣d客係食慣食熟一坐低就可以order個d先會咁..好,,睇好要咩啦..一個雞排藕餅飯($36)..一個雞排豬頸肉飯($37)..餐飲2個凍檸茶(凍飲唔使加$2 wor)d野好快黎,,一叫完即上..可能佢地預左星期6人多..所以整定..不過唔使怕..唔會凍晒既,,先試杯茶..無特別..唔會差,,之後食飯啦,,雞排上有坑紋,,似乎真係燒過呢..食落好入味..雞皮脆脆地,,你唔會捨得唔食佢..肉亦滑,,唔錯..藕餅肉多..無左咬到蓮藕個種脆脆既口感..但肉汁都多..ok,,到d豬頸肉..我覺得
)d野好快黎,,一叫完即上..可能佢地預左星期6人多..所以整定..不過唔使怕..唔會凍晒既,,先試杯茶..無特別..唔會差,,之後食飯啦,,雞排上有坑紋,,似乎真係燒過呢..食落好入味..雞皮脆脆地,,你唔會捨得唔食佢..肉亦滑,,唔錯..藕餅肉多..無左咬到蓮藕個種脆脆既口感..但肉汁都多..ok,,到d豬頸肉..我覺得普通..而且好辣..麻麻..D飯對我黎講豉油唔夠..多D可能仲好,,另外亦有D菜,,食落無咁肥膩..夠細心我就比較鐘意雞排藕餅飯,,但男友就覺得雞排豬頸肉飯好D..各人不同口味.....但整體黎講,,唔只係一塊排或者一塊藕餅..而係成份野,,我覺得佢值$30幾蚊!!
*呢間野服務ok,,佞完野走佢會同你講,,多謝晒,,拜拜..歡迎下次光臨..哈哈,,唔錯...
$37 (Lunch)