2023-04-30 710 views
如果大家去開濕地公園,可向消防局方向前行試下呢間 Deesses Bakery呢間麵包店唔算就腳,但都好近濕地公園輕鐵站。有住附近朋友食過提過下質素唔錯,就去試下。 一試果然有驚喜,價錢唔係平,但質素與價錢都成正比😉今次食左原味牛角包🥐$16同Bagel $17-19。牛角包好味,外面係脆,食落唔多牛油味,亦唔會感覺成口油,食完隻手都唔會油淋淋,一句講晒正👍🏻Bagel方面,包嘅質感好好,唔會硬,個底有少少脆,包質係密,但唔會覺得好多粉。比較推介蒜茸芝士🧀️,鐘意茶味,伯爵茶都唔錯。其實整體Bagel都好好,因為包質好,係其他味係想像到果味啲味咁解😙另外,朋友推介千層酥方包都好好食,不過今次無買,但我相信應該都唔錯,佢啲包係好食😋如果有興趣吃喝玩樂資訊可follow下我

今次食左原味牛角包🥐$16同Bagel $17-19。

如果有興趣吃喝玩樂資訊可follow下我

• 牛角酥