2021-10-03 60 views
🇭🇰好包·佢呢間舖頭係喺個巷仔度嘅 所以啲座位就唔多 但係真係幾好食😈😋·秘製慢煮豬腩肉包$55 l 香蒜椒鹽無骨雞翼包$50佢兩個包我都好鍾意 佢個豬腩肉係真係煎到好香口 配埋個好似糖醋味既汁 濃濃地咁 好惹味🐷之後佢個椒鹽雞翼又係好正 佢個椒鹽味好濃而且個炸皮好脆 不過佢隻雞翼就細隻咗少少🤭而且我自己覺得佢啲沙律醬有啲太多🤣🤣·西柚氣泡飲+$8 l 菠蘿青檸蜜之後佢跟餐係有一杯嘢飲嘅 我自己好鍾意佢個西柚氣泡飲 佢係酸酸甜甜咁 超級夏天☀️之後佢個菠蘿青檸飲就一般般啦 因為佢係飲到好明顯嘅菠蘿syrup味 而且佢個味道有啲寡咁🧐·#rbyeat#rby港式#rby佐敦·📍佐敦吳松街131-137號嘉和大廈地下B2號舖
🇭🇰好包

#rbyeat
#rby港式
#rby佐敦
📍佐敦吳松街131-137號嘉和大廈地下B2號舖
$55 (Lunch)
秘製慢煮豬腩肉包
香蒜椒鹽無骨雞翼包