2020-12-18
一見到水泥既牆壁🧱就覺得呢間工業風既Cafe 好吸引💕 Brunch 好吸引之外🍱鋪頭亦掛滿獎牌🎖睇黎咖啡應該幾有質素😜⭐️ Revol Special Breakfast 🌤雖然細細份 但感覺比其他All day breakfast 特別🥰 烤麵包帶點紅莓果肉同果仁🥯 唔會好似白麵包咁悶🍞 奇亞籽布丁🍮唔會太甜 因為甜味主要來自提子🍇等水果 加上藜麥好有營養👍🏻 而煙三文魚同炒蛋就比較普通🍣⭐️ Yama Garden Deluxe Breakfast 🪴呢個早餐更加充滿綠色💚 雞胸雖然比較瘦🐓但係唔會乾同埋柴 豐富既蔬菜🥬有意大利青瓜 同埋三色椒🫑 可以清一清腸胃😋⭐️ Hangover Cue 🥃一場黎到特別試一試特色咖啡☕️ Americano 既苦澀中帶點蜜糖同玉桂既甜味🍯 苦中帶甜幾特別
⭐️ Revol Special Breakfast 🌤
⭐️ Hangover Cue 🥃