2018-01-14 810 views
有時起身第一餐就是午餐,仲要係過曬lunch hour果隻。。😂所以還是吃些熱食暖肚較好!今日來到pizza express 尖東店,友人推介這裡、認為這間質素不錯。3點幾都仲有Lunch set , good😂我們不約而同選擇了青菜沙律~ 好fresh,加上微酸的dressing, 讓人不能抗拒的醒胃感覺!卡邦尼忌廉意粉~ 香濃忌廉加雞蛋烹調的醬汁讓人一試愛上!加埋煙肉同芝士,果種creamy做得剛剛好白酒汁蟹肉意粉~ 淡淡白酒加埋辣椒、蒜蓉、檸檬煮成的湯汁不濃不淡,清新微辣,蟹肉份量適中。來杯檸檬薑茶消化一下,就是完滿的lunch set~ D server 都係菲藉較多。。對外國客較熱情。。 一坐低話要杯水都問左幾次,拖到食主菜先拎到。。
3點幾都仲有Lunch set , good😂
我們不約而同選擇了
青菜沙律(lunch  set)

Carbonara

蟹肉白酒汁意粉

來杯
檸檬薑茶消化一下,就是完滿的lunch set~
Lemon  and  ginger  tea

2018-01-08
$90 (Lunch)
青菜沙律(lunch  set)
Carbonara
蟹肉白酒汁意粉