2010-07-10 19 views
大家細個都可能有聽屋企講過「有D叔叔會話帶你去睇金魚,之後就拐左你呀,唔好掛住睇金魚就隨便跟人走!」細個既我心諗:「金魚有咩好睇?」個呀叔同我講:「妹妹,我請你食一個超級至尊大批厚底」就真係來吧我甚麼都應承!人大左,都係咁貪食不過而家自己買得起,就唔怕因為貪人地D野食比人拐喇細個好鍾意食PIZZA HXT,次次去都會自己好霸道嗌野食,食黎食去都果幾樣,因為真係太好食了!!!到今時今日都好懷念當年既味道成日聽到人講:「一蟹不如一蟹」到底我地懷念既,係細個既時光,定係細個既味道呢?講到食PIZZA,我好肯定係後者屋企樓下新開PIZZA店,實在太開心了,因為PIZZA HXT D PIZZA咁難頂,我都無食好耐,次次行過呢間鋪,都有好大陣香氣,真係好誘人啫爸爸係食肉獸,我就有佢10成真傳(果然無執錯BB)而且價錢一睇,實在係非常合理,唔試又點對得住大家?一早叫屋企人打電話落ORDER,一收工我就可以順手拎埋上樓,知道呢間野多人到不得了,所以呢,預返30-45MINS比佢地就差唔多了PIZZA:批邊脆扑扑,充滿芝士香,醬汁均匀搽哂係個底到,仲有我最愛既菠蘿,雞肉,tuna,火腿,材料一D都唔吝
大家細個都可能有聽屋企講過

人大左,都係咁貪食
不過而家自己買得起,就唔怕因為貪人地D野食比人拐喇
次次行過呢間鋪,都有好大陣香氣,真係好誘人啫

PIZZA:批邊脆扑扑,充滿芝士香,醬汁均匀搽哂係個底到,仲有我最愛既菠蘿,雞肉,tuna,火腿,材料一D都唔吝嗇!仲有一大堆既芝士係面頭,一扯,真係可以拉芝士架~
炸雞:好食到喊呀!輕輕一咬,D肉汁標哂出黎,真係成咀都係(係屋企食無所謂啦
),雞肉鮮嫩,食多幾件都唔會覺得成口炸粉,一流
菠菜白汁雞皇意粉:食得出係落左好多芝士同忌廉(而唔係粉漿扮白汁)
豬仔骨:身為食肉獸,內心總係成一有一個好原始既慾望,就係一手扯開D肉再大大啖咁咬落去,配埋個BBQ醬,YUMMY(但媽媽話如果係同心儀既男士一齊就最好唔好比佢見到咁原始既一面喇

開始出黎做野唔可以成日同爸爸媽媽食飯,
細個多數係佢地就我,
大個左有工作能力就應該多D請下屋企食野了,
何況咁多野,好似係$170左右!抵啦
大合照,真係睇到又好想食!
PIZZA夠熱辣,正!
豬仔骨,用手食就最正喇!
呢個炸雞一定好食過KXC!
意粉多汁又多料!
Waiting Time
45 Minutes (TakeAway)
大合照,真係睇到又好想食!
PIZZA夠熱辣,正!
豬仔骨,用手食就最正喇!
呢個炸雞一定好食過KXC!
意粉多汁又多料!
  • 炸雞
  • pizza