2018-12-12 55 views
日本有拉麵,意大利有意粉,泰國有船麵出名,最代表到香港,就一定係車仔麵來多碗車仔麵係我最近係紅磡發掘到既驚喜舖頭唔大,但座位都幾闊落,我幾欣賞呢到幾乾淨,唔似出面好多麵檔啲枱枱櫈櫈都油淋淋,起碼可以食得舒服啲價錢好親民,5 個餸都只係$44廚房係開放式,你直接望到佢啲餸,所以落單就咁指下你想要啲咩就得! 你可以睇睇到實物去揀,咁就包保唔會揀錯我揀左5餸麵,承惠$44餸多到我睇唔到麵底啦,超豐富豬腸處理得乾淨,滷得好入味牛肚係必叫,爽口彈牙,同平時炆到好腍既,又係唔同口感辣魷魚,雖然唔係好食到辣味,但味道唔錯,好爽脆另外咖哩魚蛋魚味都重,細細粒,幾彈牙叫左粗麵,冇簡水味,麵質彈牙,好食!朋友叫左3餸$32。大大塊漢堡扒,抵呀!滷水鮮腐竹,唔係到到有得食,朋友話味道幾鮮,幾入味菜肉餃皮薄餡多!呢到既豆漿都唔錯,唔係太甜,豆味重,推介大家試下

來多碗車仔麵係我最近係紅磡發掘到既驚喜

價錢好親民,5 個餸都只係$44

我揀左5餸麵,承惠$44
餸多到我睇唔到麵底啦,超豐富

豬腸處理得乾淨,滷得好入味

牛肚係必叫,爽口彈牙,同平時炆到好腍既,又係唔同口感

辣魷魚,雖然唔係好食到辣味,但味道唔錯,好爽脆

另外咖哩魚蛋魚味都重,細細粒,幾彈牙

叫左粗麵,冇簡水味,麵質彈牙,好食!

朋友叫左3餸$32。

大大塊漢堡扒,抵呀!

滷水鮮腐竹,唔係到到有得食,朋友話味道幾鮮,幾入味

菜肉餃皮薄餡多!

呢到既豆漿都唔錯,唔係太甜,豆味重,推介大家試下