十八夢

Meta Stages
2023-01-18 47 views
真係好少聽香港有5D沉浸劇場,有得食有得飲有得玩有得睇,咁多娛樂,平時睇show剩係得個睇字,但呢度真係好多元化。而家,好耐無聽過詹瑞文先生嘅表現,以前佢嘅票同楝篤笑,一位難求,而家仲有得食飯,講真真係抵。入面去呢個地方已經好鬼夢幻,又唔同嘅角色係到行黎行去,真係好似發緊夢咁,最重要餐廳勁靚,加上有點煙霧彌漫,個feel真係好好。先飲一杯酒,加速你嘅迷幻感,等你更加進入個局,原來佢講夢境,人當然發夢,係呢度發個好夢,更加高興開心。入夢夢域使者夢域盛宴夢海浮沉夢囈重複夢夢謎語舊歡魚夢游完驚夢夢薄獄賣夢原野夢圍中的夢朱豬與彩虹牛夢寐以求甜椰椰夢歌馬上嚟夢露美夢之神治夢人剩睇個menu已覺得好有誠意,每個菜式配搭唔同嘅場景。舊歡魚夢係回本之作,有蝦有蠔有帶子有海膽,剩係佢地已經值回票價,淨係揭開個盒就已經有一大驚喜,就如莊周夢蝶。入夢的羅馬蕃茄湯加麵包,佢個杯真係好靚,湯好暖,又好飲。夢朱豬與彩虹牛係主菜,我同老公各一,兩個都唔錯,特別係A5和牛同伊比利亞豬,前者煎得好香,後者大大件每啖都係美味滿口豚香的豬,加上好多精緻配菜,真係好食。全個劇場都真係唔簡單,融入餐單加上又有得玩,真係香港首次

入夢
甜椰椰夢歌
馬上嚟夢露
美夢之神
治夢人

剩睇個menu已覺得好有誠意,每個菜式配搭唔同嘅場景。

入夢的羅馬蕃茄湯加麵包,佢個杯真係好靚,湯好暖,又好飲。

全個劇場都真係唔簡單,融入餐單加上又有得玩,真係香港首次,二月聽講仲有,要就快啲買飛啦,快啲一齊去做個好夢。
Dining Offer
Tasting Event