2020-08-04
It's time to eat Handmade Cake🍰🍴💫..古祖蛋糕,愈開愈多,無論港式🇭🇰、台式🇹🇼 都開到成行成市,大大件 香噴噴既新鮮蛋糕出爐,總是飄來陣陣雞蛋香🥚 味道,讓人瞬間吸引住,真的很想吃。.今日出左旺角,咁岩見到一間古祖蛋糕出爐,忍唔住比呢股香氣吸引,發現呢間Handmade Cake 來自台灣高雄古祖味蛋糕。.大大件、看似軟綿綿,枕頭般大既雞蛋糕,望見真係好治癒。熱食最好食,暖哄哄 又鬆軟;凍食就卻有另一番風味💕。不過記得3日好食完啦👻,同朋友、家人開心share 最開心。.ll $75如果唔係即買即食,建議可以好似我咁:食之前叮返熱,只需10秒,芝士🧀 熱溶就好似出爐半溶流心效果。多一份咸香味💛 更吸引。.ll $75蔓越莓就多一份莓果香甜,呢款就算凍食都唔錯。蛋糕保持到濕潤口感,味道不太甜,仲多一份莓果🍒 口感。..一次嚐到雙重口感,份量大大件,包裝亦可愛吸引💕。閒時切件Cake、食件Cake🍴,或者當早餐吃 都不錯喔。不過記得同人開心Share,蛋糕都幾飽肚架👻。一份古早蛋糕🍰 2食。..×××××ש旺角彌敦道720-722號家樂樓地下C號舖..
l[黃金芝士蛋糕]l $75
l[蜂蜜蔓越莓蛋糕]l $75
×××[有間本舖 -You Jiang Hand Made Cake]×××