2021-07-03 42 views
有日喺囍帖街內超級市場閒逛後,突然聞到一陣好香好香嘅蘋果味🍎 即刻周圍搵吓係由邊度傳出嚟先!見到大大個綠色招牌,就被蘋果香味吸咗入去🙈嘩!好多甜品,仲要係日本直送!唔理啦,一定要叫兩件回憶下日本嘅味道🤤酥皮批同西式甜點都有好多選擇,花多眼亂😅舖頭入面仲有兩個立食位置,可以即叫即食,我哋梗係選擇即場嘆啦😌青森蘋果批($33) 拎上手係熱辣辣,超超超香蘋果味,咬落去酥皮係少少甜脆卜卜🤤批入邊仲有好多清甜嘅蘋果肉,加埋秘制custard,食一個真係唔夠喉🙈🙈同行朋友係朱古力控,店員極力推介朱古力蛋糕🍰朋友話超正,係生朱古力嘅質感,軟綿綿又香濃,如果唔係怕肥一定叫多件呀🙈依家仲有優惠,帶返公司happy share都好抵呀!

依家仲有優惠,帶返公司happy share都好抵呀!