2019-05-02 87 views
約左好耐無見的朋友夜晚出街食飯平時食日本野、韓國嘢或者泰國嘢就多啦喺香港,今晚一於決定黎試試印度菜啦呢間野係樓上鋪,不過都好易搵晚飯時間唔算多人 每張枱上面都有一支礦泉水原來呢啲礦泉水係要收$20的 最後埋單先知我哋一嚟到已經開左倒黎飲 因為果下真係太頸渴了呢度呢個櫃擺咗好多唔同嘅酒 都係一個好特別嘅裝飾呢個就係我哋坐嗰張枱嘅其中一個枱墊令一邊係女人黎的 非常之有印度風嘢食方面 呢個係前菜送的 都幾正個餅好脆配左三款唔同味道嘅醬汁,個人比較喜歡黑色嗰個酸酸地 好開胃呢個係椰汁咖喱羊肉🍛好香椰汁味,一啲都唔辣,而且個羊肉都做得好出色,一啲都唔騷而且啲羊肉好嫩,配上呢個咖喱汁真係好好食最後我哋有叫咗一個飯不過呢個飯冇咩味,可能係啱啱嗰個咖喱太重口味所以搞到佢冇味,於是將個飯撈埋啲咖喱汁一齊食正呀!食到差唔多嘅時候應該係老細同我地傾計佢話呢個椰汁咖喱係特登加重咗椰汁令到佢冇咁辣,因為我地本地人唔係咁食得辣,真係好細心呀跟住佢仲話原來佢哋有做lunch buffet,仲同我地介紹咗有好多款嘢食,$88咋,但係佢就話lunch嘅時間佢哋就超級忙同埋超級爆同夜晚係完全相反,不過晏晝黎嘅多數係鬼佬。
約左好耐無見的朋友夜晚出街食飯

呢間野係樓上鋪,不過都好易搵

晚飯時間唔算多人
每張枱上面都有一支礦泉水
原來呢啲礦泉水係要收$20的 最後埋單先知
我哋一嚟到已經開左倒黎飲 因為果下真係太頸渴了

呢度呢個櫃擺咗好多唔同嘅酒 都係一個好特別嘅裝飾

呢個就係我哋坐嗰張枱嘅其中一個枱墊
令一邊係女人黎的 非常之有印度風

嘢食方面 呢個係前菜送的 都幾正個餅好脆
配左三款唔同味道嘅醬汁,個人比較喜歡黑色嗰個酸酸地 好開胃

最後我哋有叫咗一個飯

食到差唔多嘅時候應該係老細同我地傾計

總括而言呢一餐都唔錯嘅
不過口味就唔係話好啱我啦
試過先知
鍾意食印度野嘅朋友可以去試吓

2019-04-29
$170 (Dinner)