2007-11-09 21 views
先旨聲明, 唔關SSW 事, 係見到後面街開左檔, 成日好多人排, 而菇仔極力推介當時在太安樓已經好好食, 所以放學買左碗返屋企.睇住即整即上碗, 有好多款餸揀, 腸都有脆皮腸, 雞肉腸, 大肉腸, 等. 丸類又有牛丸, 魚蛋, 咖喱魚蛋, 貢丸, 蝦丸, 魚片, 片頭. 種類多.鋪位堂食有四五個位, 其實和外賣係冇分別.要了三餸: 雞肉腸, 韮菜餃, 魚蛋配米粉+ 腩汁.返到屋企, 即食; 腩汁唔係好夠, 如果下次再食會要求多d.雞肉腸是樂奇牌, 都算認真; 韮菜餃皮厚, 但都算幾多餡, 韮菜冇韌, 算係咁.魚蛋是來貨, 不是粉蛋, 米粉幾爽口, 不過嫌索水快左少少.生菜落得唔孤寒, 都食倒幾條.外賣外裝都唔算求其, 發泡膠盒上再用像筋包裝, 再用膠裝盛載. 19 蚊, 唔細碗, 都幾抵食.SSW 話好的, 全部我都唔信, 但呢間係例外.
鋪位堂食有四五個位, 其實和外賣係冇分別.
要了三餸: 雞肉腸, 韮菜餃, 魚蛋配米粉+ 腩汁.
生菜落得唔孤寒, 都食倒幾條.

19 蚊, 唔細碗, 都幾抵食.

SSW 話好的, 全部我都唔信, 但呢間係例外.