2020-06-20
依間既pizza 同炸雞係我心目中既第一位但今次真係比個侍應d 態度激嬲到爆炸!!!我地五點九已經入座,知道佢限時,所以都明白~~一傾完野就即刻落order叫左個沙律,兩個小食,pizza, 意粉本身無諗住寫食評,因為依間食物水準點都唔會令我失望,可惜個侍應真係令我不吐不快我地大約食左45mins 開始就清左台面d 野食,係差個pizza 未到我地以為pizza 要等得耐啦,點知佢最後就甘比張單我地係無落到pizza, 因為我地都諗住有pizza 所以其他野食無落好多點知原來佢漏單,我追問佢點解無落, 佢話我無落, 但我落單個陣仲問佢依個批係咪芝心,佢話係,我話甘要依個, 我全部fd 都聽到,佢:你有甘問,但你無話要個下真係爆炸,因為我地都未飽,就問可唔可以落番,佢話限時夠鐘啦,無得落完全係趕我地走既語氣,我地條氣更加唔順,但都唔會發惡同佢嘈,賴死唔走甘但個侍應由頭到尾一句對唔住都無,整係想我地快d 走,語氣勁差!!!因為佢,一定唔會再番黎食!!
但今次真係比個侍應d 態度激嬲到爆炸!!!
叫左個沙律,兩個小食,pizza, 意粉
因為佢,一定唔會再番黎食!!