2023-03-03
同朋友食生日飯🍾,想搵間環境好D嘅,見到呢間餐廳有室內室外,都幾多位,就入左去~ 坐落舒適幾舒服,侍應姐姐都好有禮貌👏🏻🐖 泰式燒豬頸肉 $88豬頸肉外層燒到脆卜卜,咬落嫩滑多汁,配埋辣辣地嘅醬汁,非常惹味🤤🦐 鮮蝦炒金邊粉 $88鮮蝦大隻又彈牙,食落無咩雪藏味,加埋配料撈埋一齊食,口感幾豐富🤓 炒得濕度啱啱好,份量都唔少!! 🌱泰式炒通菜 $72炒通菜好有鑊氣,調味調得幾啱我口味,食食下仲有D辣,jeng!!🔥🐥 泰式青咖哩雞 $88D雞煮得都幾滑,配菜有薯仔、茄子,不過青咖哩無我想像中咁濃,加重少少調味會好D😀總括而言 (5個💙係最高)好味指數 : 💙💙💙🤍🤍服務態度 : 💙💙💙💙🤍環境打卡 : 💙💙💙🤍🤍回頭指數 : 💙💙💙🤍🤍📍泰爸爸🏢大角咀海泓道1號奧海城三期地下G26號舖🕗星期一至日 11:00 - 23:00#大角咀美食 #大角咀必食 #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfo
🐖 泰式燒豬頸肉 $88
🦐 鮮蝦炒金邊粉 $88
🌱泰式炒通菜 $72
🐥 泰式青咖哩雞 $88
總括而言 (5個💙係最高)
好味指數 : 💙💙💙🤍🤍
服務態度 : 💙💙💙💙🤍
環境打卡 : 💙💙💙🤍🤍
回頭指數 : 💙💙💙🤍🤍
📍泰爸爸
🏢大角咀海泓道1號奧海城三期地下G26號舖
🕗星期一至日 11:00 - 23:00
#大角咀美食 #大角咀必食 #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfollow #hkig #hkdating #pleaselike #hkfoodie #bestfoodhongkong #coffeehk #hkcafe #hkrestaurant