2023-09-07
2023.08.30 breakfast 呢一天放假,之前發現咗呢度開咗 &you,即刻醒起過嚟試早餐先😁 出名食物又平又好味 (至少我倆都覺😅),又冇加一,之前成日去坑口個間,中午晚餐都有去🤪入到去,環境都唔錯吖,幾舒服,可能又比較新,感覺係好啲😁 入去前就拎埋餐牌,諗住坐低慢慢揀,坐低冇耐,竟然有服務員拎上餐具及點餐QR code!因為坑口個間係超自助式,所以有點突然😅 可能要點餐QR code,順便拎埋餐具俾客人,水依舊係自己出去拎,有冷熱水供應。揀揀下,原來想儲會員分就要出去點餐,後尾我都出去點。揀咗 $39烘巴馬火腿芝士三文治,另一個要$43炸魚柳炒蛋、焗豆多士,兩佢餐都要熱白咖啡 😌 熱咖啡到先,好靚,好香😌 當然唔飲住,食咗嘢先,三六治到先⋯⋯望落去⋯⋯好似 over baked 咗咁,一切落去,果然係!脆到痴左😂😂 焗多咗,所以口感同味道都爭咗少少🫢 ,同埋用巴馬火腿比普通火腿咸好多,夾埋芝士就過咸咗! 之前係坑口食三文治好味好多,可能件包厚啲,冇咁易焗到過龍 😛食食吓,另一個都到,幾靚喎!呢個只係$43,多三文治$3,好似抵食好多🤨 但個蛋爭少少味道,魚柳幾好,唔錯,