2023-01-14 1282 views
今日去開元朗買抽濕機,突然記得以前返工附近有一間食牛腩麵嘅舖頭,入面好多明星嘅相,仲記得佢啲炸魚片頭好正架,去開就入去食吓,懷緬一下過去啦🤣照舊叫咗個炸魚片頭+炸雞翼河、腐乳唐生菜,我最欣賞嘅係炸魚片頭+炸雞翼係另外放一隻碟,如果唔係,淋晒就勁難食。佢哋醃雞翼嘅時候,我估應該落咗少少辣,因為食嘅時候會有少少辣味,小朋友應該會感覺大啲。我叫咗個腐乳唐生菜,因為我唔鍾意食通菜🤭,啲嘢食冇乜點變,都係好好食,以前試過叫牛腩,但係佢就唔係好似我平時食嘅味道,所以我就麻麻哋鍾意。店內環境就坐得逼啲,有人行過會有機會撞到張櫈咁囉!😂 不過,如果快食快走就冇乜所謂啦!最緊要好食。炸魚片頭+炸雞翼河🍜份量: 2條+3隻味道: 脆、好食價錢:$39CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️腐乳唐生菜🥬份量: 正常味道: 好食價錢:$19CP值:⭐️⭐️⭐️⭐️可樂🥤份量:1罐價錢:$11CP值:⭐️⭐️

炸魚片頭+炸雞翼河

份量:1罐
價錢:$11
CP值:⭐️⭐️

2023-01-14
$69 (Lunch)
炸魚片頭+炸雞翼河
腐乳唐生菜