2020-06-24 386 views
同屋企人左揀右揀,嗌左外賣一試,我地嗌左鰻魚便當, 照燒雞排烏冬同照燒雞排便當, 每個餐都有包野飲,亦可以加錢要特飲鰻魚好大條好味,個汁唔會太咸/甜, 前菜係南瓜,中華海哲同溏心蛋, 溏心蛋都ok有啲溏心(不過應該煮耐左少少, 如果唔係就更好);照燒雞排便當啲雞排都好多, 就咁睇砌開左一舊舊開頭會覺得好少料,但食下食下都幾多,幾飽,同埋飯量都比想像中多, 味道都唔錯;照燒雞排烏冬因為個餸一樣, 所以無特別影低, 烏冬湯底係正常普通豬骨湯, 正正常常咁無太大特別。最後講下跟餐嘅3杯野飲, 揀左1杯茉香綠茶, 阿里山紅茶同桂花茶,唔知係咪因為外賣送黎啲冰溶左啲, 所以杯杯都淡淡地, 同埋無咩甜味, 所以飲落麻麻地。但便當真係唔錯, 值得一試。
同屋企人左揀右揀,嗌左外賣一試,
我地嗌左鰻魚便當, 照燒雞排烏冬同照燒雞排便當,
每個餐都有包野飲,亦可以加錢要特飲

蒲燒鰻魚便當

但便當真係唔錯, 值得一試。

Delivery
蒲燒鰻魚便當