2013-06-20
有日個女人話去咬咖喱,我當然話好要去亞龍咖喱。個女人話吾好要去重慶咖哩王,話多幾樣野食,亞SO亞寶寶又話好。傳單都有話WO。錦好啦照去可也。一去到便已經俾幾個陀地攔路,個個都話自己係咖喱王,最後見到個樣比較友善的亞差,幾經辛苦,用我既畢生絕招 "太極拳" "飛毛腿" 及佢既摩囉差神功,我們才可剎出重圍去到佢話個間咖喱王。去到又好似幾多人,信心也增強不少。好準備就緒接招啦。第一招﹣佢地送既薄餅+綠綠地色既汁個薄餅好香好脆好薄,微微的辣,好食,試下點個綠色汁,我就嘛嘛喇。在外邊未吃過,叫做特別囉。第二招 - 咖哩角脹脹地,但睇見已經知道 "中招了" ,番炸既,知道佢練在鐵布衫個皮硬到冇朋友。入便有咖哩蔬菜,紅蘿蔔, 青豆,薯仔, 等, 咖哩味還可以,冇個 "鐵布衫" 仲好。第三招 - 咖哩牛不見得好囉。極普通,吾多夠熱。分數大減。第四招 - 巴辣雞嘩!我都覺得辣(我是一個嗜辣者),辣得好開心,很刺激。第五招:原味烤餅OK喇,吃咖喱不能不叫的,呢個好小衰,如果都衰............吾洗諗啦第五招:青檸蘇打呢個差到冇朋友,有D青O味,不個一飲就知道是濃縮水開既,SODA水竟然冇氣,吾係嘛
去到又好似幾多人,信心也增強不少。好準備就緒接招啦。
不見得好囉。極普通,吾多夠熱。分數大減。
第四招 - 巴辣雞
嘩!我都覺得辣(我是一個嗜辣者),辣得好開心,很刺激。
第五招:原味烤餅
呢個差到冇朋友,有D青O味,不個一飲就知道是濃縮水開既,SODA水竟然冇氣,吾係嘛。
他們打了五招。我只接到一招半,中左三招半,最後我既醫藥費係三百幾,我望個女人一下,她便急急走了。可憐的我只帶著受傷的身軀慢慢離開。嗚嗚嗚.........