2024-07-24 124 views
今次嚟到主打特色山東餃子的山東小城,終於食到傳説中嘅🖤暗黑墨魚馬蹄餃~點解個皮會黑蚊蚊嘅,因為佢哋將墨魚汁加入麪糰入面製成餃子皮,令餃子皮都有鹹鮮嘅風味~ 餃子係即搓即包,每日新鮮製造~內餡有墨魚肉,豬肉同埋靈魂嘅馬蹄,食落有墨魚肉嘅彈牙加埋點睛嘅爽口馬蹄,好特別唔係度度有嘅果然係招牌~💯 (我哋呢個7隻嘅仲配埋紫菜蛋花湯~)洋葱牛肉餅係必食!件件都係即叫即整,要等大概十五到二十分鐘~加入洋葱超香勁惹味,熱辣辣嘅汁水多到係好似小籠包咁誇張!而且餅皮酥脆唔厚身,有驚喜~黑糖醋豬軟骨擔擔麪 擔擔麪湯底唔錯,有濃香花生味,食落唔辣而且唔膩~黑糖醋豬軟骨酸酸甜甜夠開胃,口感軟腍~舖頭啲姐姐好nice ,見天氣咁熱比多啲冰我哋去溝落酸梅湯度,仲推薦我哋加啲麻辣菜脯~ 估唔到小店都有咁貼心service~

洋蔥牛肉餅
2024-07-22
$75 (Dinner)
洋蔥牛肉餅
  • 洋葱牛肉餅