2024-07-30
其實之前已經幫襯過一次呢間餐廳,發現佢嘅食物質素都相當唔錯,所以今日經過太子嘅時候又再一次嚟到餐廳享用晚餐!🔖海膽味噌蟹肉意大利麵💰178呢個意粉喺未嚟呢間餐廳之前已經睇中咗一定要試🤭海膽一啲都唔腥,而且有大量嘅蟹籽同蟹肉,食落去超滿足🦀意粉亦都非常之掛汁😋夠晒creamy!💫推薦指數: 9/10🔖黑松露薯條💰68新鮮炸嘅薯條金黃香脆,熱辣辣又脆卜卜😍令人忍唔住一條接一條咁食啊😆再加上黑松露醬,呢個組合真係冇得輸🤣重點係份量都幾多啊😌💫推薦指數: 9/10🔖慢煮雞胸柚子汁沙律💰88雞胸經過慢煮處理之後,肉質一啲都唔會乾身🐣沙律菜夠新鮮🥗加上柚子汁好清新啊☺️生日嘅面頭仲有一啲脆脆嘅煙肉碎,增加口感🥓💫推薦指數: 8/10🔖Butterfly Pea Lemonade Soda💰48呢杯絕對係一杯可以用來打卡嘅飲品📸由於加入咗蝶豆花嘅關係,令到飲品有一個漸變的顏色😍飲落去酸酸地,夏天飲夠晒開胃🍋💫推薦指數: 8/10🔖冷泡青提烏龍💰52第一次飲青提烏龍,飲品帶有陣陣青提嘅清甜味~係清新嘅感覺🌱💫推薦指數: 7.5/10
🔖海膽味噌蟹肉意大利麵
💰48
💫推薦指數: 8/10
🔖冷泡青提烏龍
💰52
第一次飲青提烏龍,飲品帶有陣陣青提嘅清甜味~係清新嘅感覺🌱
💫推薦指數: 7.5/10