2019-02-07 1301 views
今日search睇吓有乜好食🤔,見依間全好評 😃,又唔貴,百幾一位,仲要芒果主題,就即打去book位,聽電話嗰位仲提我哋上二樓就係喇! 點知上到去係客房,跟指示終於搵到一個平臺,有枱有櫈但空無一人,枱面上面又冇餐牌,都唔知有冇搵錯,之後卒之搵到人問,原來冇搵錯。百幾蚊咁多嘢食係抵嘅,賣相亦唔差。首先食咗隻雞棒🐓,都幾脆,但有啲乾,沙律亦不過不失🥗,個薯蓉芝士味幾重都幾滑個芒果壽司同個煙三文魚🐟都ok啦個muffin 茶味都濃,牛油味冇乜🐮,唔夠鬆最好味係個芒果拿破崙,餅底脆,夠芒果味,另外個芒果布丁,但好重椰子味🥥怪怪的最敗北係個焦糖燉蛋,不但冇焦糖脆,係焦糖水,而且重要好實🤪總括嚟講,好食唔講得,但咁嘅價錢,hea個零鐘都ok嘅

百幾蚊咁多嘢食係抵嘅,賣相亦唔差。

個芒果壽司同個煙三文魚🐟都ok啦

個muffin 茶味都濃,牛油味冇乜🐮,唔夠鬆

最敗北係個焦糖燉蛋,不但冇焦糖脆,係焦糖水,而且重要好實🤪

總括嚟講,好食唔講得,但咁嘅價錢,hea個零鐘都ok嘅