-✨ 熾工房 WoW Lab📍 西環高街111號地舖———原味烤雞套餐 WoW Roast Chicken Set $68轉細蘑菇飯 +$5原味脆雞套餐 WoW Fried Chicken Set $66配罐裝飲品學生有15% discount (所以我哋食嘅時候係ard $56-$60)呢間餐廳應該係行快餐路線,入去搵個位坐然後去cashier俾錢,佢會俾個機,得嘅話就會響然後自己出去攞嗰種。個烤雞幾好食,個皮薄薄地脆脆地,會脆到咬落去有聲嗰種😂 個雞都幾多汁嫩滑,調味方面我覺得香草可以落多少少,但係同行嘅朋友就覺得夠味。同行嘅朋友食脆雞,雞都一樣係幾多汁嫩滑,炸衣亦都唔會太厚,夠香脆,同埋唔會話好多油,我哋都覺得佢哋嘅雞幾好食🥰配菜方面,薯條有啲似麥記薯條,味道形態都似😂有茄汁同埋另一個醬,點茄汁好啲,另一個醬汁麻麻哋😲蘑菇飯好食!佢個忌廉蘑菇汁比較厚身,白菌菇份量都幾多,如果佢多啲汁會更加好🥰建議如果真係食嘅話考慮吓加錢轉蘑菇飯😛雖然佢係幾好食,但係等嘅時間比較長🥲我哋等咗超過20分鐘先有得食,係啱啱開舖嘅時候入嚟,但係其實得我哋同另外一台客,如果等待時間唔係咁耐就好🤗同埋份量都
✨ 熾工房 WoW Lab
📍 西環高街111號地舖
———
轉細蘑菇飯 +$5
配罐裝飲品

雖然佢係幾好食,但係等嘅時間比較長🥲我哋等咗超過20分鐘先有得食,係啱啱開舖嘅時候入嚟,但係其實得我哋同另外一台客,如果等待時間唔係咁耐就好🤗同埋份量都覺得比較細,男仔未必食得夠飽。